Stevige drinkrietjes van kraftpapier

donderdag 18 oktober 2018 - De rietjes van waterproof kraftpapier zijn een perfect alternatief voor plastic drinkrietjes. Hiermee speelt u in op de huidige behoefte aan bewust, natuurlijk en eenvoudig, en benadrukken ze de waarde van natuurlijk genieten, proeven en beleven.

Kies voor een natuurlijke presentatie met deze rechte drinkrietjes van natuurlijk kraftpapier in een handige dispenserdoos. Geef ze bij je limonades, vruchtensappen, frisdranken, cocktails, smoothies en andere koude drankjes.

Genieten en beleven
De rietjes zijn gemaakt van stevig bruin kraftpapier en hebben een neutrale en natuurlijke uitstraling. Het voedselveilige kraft is FSC-gecertificeerd en kan na gebruik bij het oud papier. Een must voor elke cateraar en horecagelegenheid die de zorg voor onze natuur hoog in het vaandel heeft staan. Gebruik ze bij feestjes, festivals en evenementen, op campings, in je restaurant, snackbar of foodtruck, en bij picknicks, barbecues of tuinfeesten.

Handig zichtdoosje
De kraftpapieren drinkrietjes zijn per tweehonderd stuks verpakt in een praktisch dispenserdoosje dat je gemakkelijk op je toonbank, bij het buffet of in je zelfservicehoek kunt zetten. Zo liggen de duurzame rietjes voor zowel jezelf als de klant mooi voor het grijpen.

Een ware beleving
Met deze rietjes in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met dit product zorg je dat ieder detail klopt.

Bekijk het artikel

< Terug naar het overzicht