Anne&Max Den Haag

Bij Anne & Max kunnen gasten terecht voor goede koffie, een lekker ontbijtje of lunch, een high tea, high wine of borrel. Er zijn elf vestigingen in grote steden in Nederland. In een van de oudste winkelstraten van Den Haag, de Frederik Hendriklaan, opende voorjaar 2018 de jongste Anne & Max haar deuren. Sander van Bentem is de franchisenemer en heeft ook een zaak in Leiden.

Samen met de adviseur van H.S.B. HAAFTEN sparren over de beste indeling
Sander van Bentem:
“H.S.B. HAAFTEN levert aan alle vestigingen van Anne & Max. Onze bedrukte disposables komen van H.S.B., net als de keukens. De basis is in iedere Anne & Max hetzelfde. We werken met één concept dat zorgt voor de unieke Anne & Max beleving: een huiskamer in de stad waar gasten zich op ieder moment van de dag thuis voelen.

Voor de keuken in mijn zaak in Den Haag heb ik samen met grootkeukenadviseur Ton van H.S.B. HAAFTEN kunnen sparren over de beste indeling. Hij weet precies aan welke voorwaarden de keukens van Anne & Max moeten voldoen en ik had de ideeën over de juiste plaats voor de keuken. Voor Anne & Max is het belangrijk dat gasten zien dat hun koffie of lunch wordt bereid, dus de plaats van onze open keuken is belangrijk. Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Ton. Ook als er iets stuk is, zorgt hij dat het snel opgelost wordt en je weer verder kunt.

H.S.B. HAAFTEN levert ook alle hygiëneproducten en alle to-go-disposables. Op alle disposables staat de Anne & Max huisstijl, die we overal consequent doorvoeren.”

www.annemax.nl