Bar-Brasserie Joris

Midden in het gezellige centrum van IJsselstein ligt Bar-Brasserie Joris. Gasten kunnen er lunchen en dineren op het grote terras of in de brasserie. In de naastgelegen bar is ruimte voor een borrel, met op vrijdagmiddag een dj tijdens de vrijmibo. In Bar-Brasserie Joris kunnen ook recepties worden georganiseerd en er is ruimte voor private dining tot 45 personen.

 

Alles is net even persoonlijker, van de service tot de aandacht

 

Wouter Vermaat, eigenaar Bar-Brasserie Joris:
“Er wordt bij Joris ontzettend veel koffie gedronken. Nederlanders houden echt van een lekkere bak koffie, of dat nu ’s ochtends of ’s avonds is. Joris is absoluut geen koffietent, maar koffie is wel essentieel in onze brasserie. Snelheid is voor ons belangrijk: geen uitgebreide latte art dus, maar wel een goede kwaliteit koffie. We hebben zowel in de brasserie als in de bar een Rancilio machine staan, met respectievelijk drie en twee pistons. H.S.B. HAAFTEN levert daarvoor de Perfecto Caffé koffie- en espressomalingen.

Dat het zo goed klikt met H.S.B. HAAFTEN komt onder andere doordat het een familiebedrijf is. Daar kom ik zelf ook uit en daardoor snappen we van elkaar hoe we zakendoen. Alles is net even persoonlijker, van de service tot de aandacht. Het contact is daardoor heel laagdrempelig. Moet er iets gebeuren aan een koffiemachine, dan is H.S.B. er heel snel bij. Sterker nog: ze denken er goed over na wanneer de machines bijvoorbeeld opnieuw moeten worden afgesteld. We zijn begonnen met alleen koffie en inmiddels levert H.S.B. HAAFTEN ook producten als servetten en bestekpochetten.”

www.barbrasseriejoris.nl