Brasserie de Buurman

Op een historische plek langs de Maas ligt Brasserie De Buurman. Vroeger stond op deze plaats het fortwachtershuis van de Batterij onder Poederoijen, een onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. In 2017 openden Rint de Vries en Anneke Blom er de deuren van Brasserie De Buurman. H.S.B. HAAFTEN verzorgde de horecakeuken en alle apparatuur en levert er koffie, thee, disposables en meer.

Deze service en persoonlijke band vind je niet bij een grote groothandel
Rint en Anneke de Vries:
"Wij werken met een kleine groep leveranciers. H.S.B. HAAFTEN is een relatief kleine groothandel met een persoonlijke benadering waar we blij mee zijn. We zien ze altijd graag langskomen. Hun service en de persoonlijke band die we met hen hebben, vind je niet bij een grote groothandel. H.S.B. HAAFTEN is heel toegankelijk: je loopt er gemakkelijk even binnen, en als je een vraag hebt en belt, heb je snel contact met de juiste persoon in plaats van met een regiomanager.

Wij gebruiken een koffiebonenmachine van H.S.B. HAAFTEN. Met een piston werken is veel leuker. De mensen horen en zien dat je hun koffie bereidt. We snijden en persen ook de sinaasappels pas als er sap besteld is. Gasten moeten dan wel wat langer wachten, maar dat hebben ze er graag voor over. De beleving en de smaak is het waard. Die beleving creëren we ook door het servies, het bestek en de open keuken, die we ook via H.S.B. HAAFTEN regelden. We willen onze gasten een goede kwaliteit bieden. Daar valt ook het zelf malen van bonen onder. Thuis hebben veel mensen al bijzondere koffie. Dan wil je hen als ze uit zijn wel iets extra’s bieden. Mensen zijn vaak verrast door onze lekkere koffie. Tel daarbij de mooie plek met uitzicht rondom en gasten blijven vaak veel langer dan ze van plan waren."

www.brasseriedebuurman.nl