Eetsalon de Heul

‘Heul’ lekkere friet hebben ze bij Eetsalon de Heul in Wijk bij Duurstede. Tot een aantal jaren geleden was De Heul nog een traditionele buurtsnackbar. Maar sinds de verbouwing en restyling is het een hippe eetsalon geworden, mét humor! De muren staan vol leuke tekeningen en slogans, waaronder de lijfspreuk van Eetsalon de Heul: ‘Vet geeft kracht’.

Deze echte horecamannen zijn altijd bereidwillig om snel bij te leveren
Nicolle Kuijer:
“Ik kwam als klein meisje al in De Heul en keek echt op tegen de meiden die hier werkten. ‘ Als ik later groot ben, ga ik hier ook werken,’ dacht ik. En inderdaad ben ik hier op mijn veertiende begonnen met werken en altijd blijven plakken, ook na mijn studie Communicatiemanagement. Al zo lang ik hier werk, werk ik samen met H.S.B. HAAFTEN. Ze leveren al onze disposables: inpakzakken, draagtassen, bekers en plastic bakjes. Daarnaast nemen we onze softijs, ijskoekjes en slagroom bij hen af en is onze ijsmachine afkomstig van H.S.B.

Ook ons belangrijkste ingrediënt, het frituurvet, komt van H.S.B. Belangrijk, want ‘vet geeft kracht’ is onze lijfspreuk. Horen mensen uit de regio deze zin, dan weet iedereen dat het over De Heul in Wijk bij Duurstede gaat. De levering en kwaliteit van de producten die H.S.B. levert zijn prima. We weten precies wat we aan ze hebben. En klopt er iets niet of is er iets kapot, dan zijn deze echte horecamannen altijd bereidwillig om snel bij te leveren of een vervangend product of machine neer te zetten. Wij zijn tevreden en heel nuchter over onze samenwerking: als het goed is, is het goed.”

www.eetsalon-deheul.nl