Hap Inn lunch & catering

Wie in Eindhoven of omgeving een lekkere lunch, buffet, hapjes of maaltijd op (bedrijfs)locatie wil, zal goed slagen bij Hap-Inn lunch en catering. Hap-Inn verzorgt broodjes, soepen, klassiekers zoals kipsaté, nasischotel of biefstuk, en maaltijdsalades. De gerechten zijn af te halen in Eindhoven of worden gebracht op kantoor of thuis. Hap-Inn verzorgt ook de gehele catering van recepties en feesten.

H.S.B. HAAFTEN is groot in omvang, maar klein gebleven in persoonlijke aanpak
Cristijan kuijpers, eigenaar:
“Tot 2016 hadden we een lunchroom in Eindhoven. Vanuit de winkel verzorgden wij ook de catering. De lunchroom werd daarvoor eigenlijk te klein en we haalden al 85% van onze omzet uit de catering. We hebben toen besloten de lunchroom te verkopen om ons volledig toe te leggen op de catering. Hiervoor kochten we een lege hal. Van 125m² gingen we naar 400m². Onze huidige koelcel is groter dan de lunchroom was.

H.S.B HAAFTEN was voor de lunchroom onze verpakkingsleverancier. Ton Vernoij van HSB Grootkeukens heeft ons geadviseerd over de inrichting van onze hal. We hebben hier veel over gediscussieerd: wat zet je waar neer en waarom? Uiteindelijk zijn we samen op de huidige opstelling gekomen.

HSB Grootkeukens leverde onder andere een vriezer, twee koelingen, werkbanken, bakplaten, de bain marie en de afzuiging. We hebben één koeling zonder motor, die dienst doet als magazijn. Dit was een idee van Ton. Het zetten van wanden voor het magazijn kost net zoveel als een lege koeling, en als je toch twijfelt of je meer koelruimte nodig gaat hebben, dan kun je die net zo goed alvast hebben staan.

Ook over de routing heeft Ton goed nagedacht. We kunnen hier met wagens binnenrijden, zonder dat de keuken daar last van heeft. Alle materialen kunnen buitenom, waardoor bijvoorbeeld de afwas nooit door de keuken hoeft. Ik ben ook erg tevreden over onze vertegenwoordiger van H.S.B. voor de verpakkingsmaterialen. Als ik eens iets vergeet, dan brengt hij het na in zijn eigen auto.

H.S.B. HAAFTEN is een mooie mix van klein en groot: het bedrijf is groot in omvang, maar klein gebleven in persoonlijke aanpak.”

www.hap-inn.nl