Hitachi Vantara

Aan de rand van Zaltbommel, op bedrijventerrein De Wildeman, ligt Hitachi Vantara. Hitachi Vantara biedt organisaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika oplossingen voor hun data-opslag en -verwerking. Daarbij combineren ze technologie, intellectueel eigendom en industriële kennis om oplossingen voor gegevensbeheer te bieden. Doel is bedrijven te helpen de ervaringen van hun klanten te verbeteren, nieuwe inkomstenstromen te ontwikkelen en de kosten te verlagen.

Niets dan lof over het onderhoud
Dick Lunenberg, Senior Facility Manager:
“Ik beheer als facility manager het gebouw van Hitachi in Zaltbommel. Eind 2017 was een van onze koffiezetapparaten defect. Die heeft Willem voor ons vervangen. Hij was er precies op het juiste moment, want de contracten voor onze koffiemachines waren net verlopen. Bovendien wilden we ook een ander koffieconcept. We werkten met grote machines, waarmee we in de ochtend grote kannen vulden die vervolgens naar de afdelingen werden gebracht. Dat was een tijdrovende klus en bovendien vond ik de koffie niet lekker. H.S.B. HAAFTEN heeft bij Hitachi op iedere verdieping een Jura machine geplaatst plus zeven grote jongens verspreid over het gebouw.

Willem heeft ons geadviseerd wat de beste koffie was. Belangrijk in onze selectie was ook dat de leverancier lokaal is. We voeren niet voor niets de slogan ‘The environment is always on top of our mind’. Bovendien zijn ze daardoor snel met hun service. Het onderhoud door H.S.B. HAAFTEN is perfect, niets dan lof daarover. Ze doen ook nooit moeilijk als er eens iets extra’s gedaan moet worden. Toen ze de eerste machine plaatsen, gebruikten we nog machines van de vorige leverancier. Bij problemen pakten ze die gewoon even mee. Naast de machines en de koffie zelf levert H.S.B. ons alle koffiegerelateerde artikelen. Ook de gepersonaliseerde bekertjes komen er vandaan.”

www.hitachivantara.com