Mulders Autobedrijf

Mulders Autobedrijf is al sinds 1928 officieel Opel dealer. Het familiebedrijf heeft vestigingen in Tiel en Culemborg en opende onlangs zijn derde vestiging in Nijmegen. Mulders Opel heeft naast de nieuwe Opelmodellen een ruime voorraad Opeloccasions. Bijzonder is het lage verloop in personeel bij Mulders. Eigenaar Wouter Mulders is er trots op dat hij vier mensen al meer dan 40 jaar in dienst heeft. Met een knipoog: “Dat komt natuurlijk door die lekkere koffie!”.

Kwestie van bellen en vaak is het dezelfde dag nog geregeld
Wouter Mulders, directeur/eigenaar:
“Koffie is voor ons bedrijf een belangrijk product. Het stelt mensen op hun gemak. Ze doen toch een grote aankoop bij ons. Voor de meeste mensen is een auto na een huis de grootste aankoop die ze doen. Een kop koffie maakt de sfeer net even wat relaxter. We hebben in onze showrooms in Tiel, Culemborg en Nijmegen machines staan met Perfecto Caffé bonen. We krijgen er veel complimenten over van klanten en medewerkers. Ik word zelf ook vrolijk van goede bonenkoffie.

In de medewerkerskantine zijn we op een gegeven moment ook overgegaan op Perfecto Caffé bonen. Het verschil met de koffie in de showroom werd te groot. Onze klanten kunnen zelf koffie pakken in de showroom, in een voorverwarmd kopje of een kartonnen beker. In onze vestiging in Nijmegen hebben we deksels voor op de bekers. Onze veelal zakelijke klanten daar nemen graag een beker koffie mee voor onderweg. Auto afgeven, lekkere koffie inschenken, en door.

We werken graag samen met H.S.B. HAAFTEN. Het heeft mijn voorkeur om lokaal zaken te doen. Groot voordeel daarvan is dat we in een keten van bedrijven zitten, die bij elkaar betrokken zijn. En hebben we snel een product of service nodig, dan is dat nooit een probleem. Kwestie van bellen en vaak is het dezelfde dag nog geregeld.”

www.mulders-opel.nl