Only for Men Nieuwegein

Only for Men is een one stop-shop voor de moderne man. In de 16 zaken van Only for Men is alles op het gebied van mode en meer verkrijgbaar. Onder één dak vinden mannen bij Only for Men de mooiste merken in business, casuals, jeans en schoenen. H.S.B. HAAFTEN is leverancier van alle vestigingen van Only for Men. In de vestiging in Nieuwegein kunnen klanten koffie drinken die de barista voor hen maakt in de koffiebars.

De Perfecto koffiebars zijn een visitekaartje
Cornelis Vermeulen:
“Onze vestiging in Nieuwegein is sinds maart 2017 open. H.S.B. HAAFTEN heeft voor ons de horecapunten verzorgd. We hebben een Perfecto koffiebar op de benedenverdieping waar iedereen een goede kop koffie kan drinken of meenemen. Op de bovenverdieping serveren onze barista’s een kop Perfecto koffie aan de klant. Eerst keek men er wel van op: koffie in een kledingzaak. Wij geloven in deze extra service en het is zeker onderscheidend. Bovendien werkt het als ijsbrekertje als klanten binnenkomen. Koffie is ook een hartstikke hip product. H.S.B. HAAFTEN en Only for Men zijn samen meegegroeid met de koffiehype.

Bij Only for Men houden we van mooie producten. Dat geldt niet alleen voor onze kleding, maar ook voor onze koffie en koffiecorners. Voor iedere winkel leverde H.S.B. een goede machine met een milde Perfecto bonenmelange. Onze goede koffie is door zijn mildheid een allemansvriend. Ook alle aanverwante koffieproducten komen van H.S.B.: kopjes, take-awaybekers, koekjes, et cetera. Met mooie, goede producten straal je kwaliteit uit. Onze Perfecto koffiebars zijn voor ons mede daardoor een visitekaartje. De samenwerking tussen H.S.B. HAAFTEN en Only for Men gaat ervan uit dat we elkaar op alle fronten versterken. Daardoor is er over en weer een hoge bereidheid zich extra in te zetten voor elkaar. De mensen van H.S.B. doen graag wat extra’s voor hun klanten. Dat past perfect bij Only for Men, want dat doen wij ook.”

www.onlyformen.nl