Restaria Ussen

In de wijk Ussen in het Brabantse Oss ligt Restaria Ussen. Ossenaren weten al jaren hun weg te vinden naar deze eetgelegenheid voor een frietje, ijsje of complete maaltijd. Sinds de verbouwing in 2015 is de restaria uitgerust met gezellige zithoeken met leren banken en stoelen.

H.S.B. HAAFTEN staat voor een betrouwbaar bedrijf
Hans Jordaans:
“Ik ken Gerard van den Heuvel senior al sinds ik een kleine jongen was, zo’n 45 jaar. Ik werkte toen in de avonduren en weekenden in de zaak van mijn broer. Daar leverde Gerard al de disposables. Toen wij in 2015 ons restaria gingen verbouwen, vroeg Gerard of hij ook mocht offreren voor de keuken.

Ik maakte vervolgens kennis met Ton en dat klikte meteen heel goed. Hij heeft een goede kijk op wat een horecakeuken nodig heeft en kan goed meedenken. We hebben menig keer samen om de tafel gezeten om door te spreken hoe we de keuken het beste konden vormgeven. We hadden te maken met een kleine ruimte, dus dat was best lastig met de routing. Ton wist hier goed over te adviseren. Bovendien legde H.S.B. HAAFTEN een scherpe offerte neer.

Deze samenwerking beviel zo goed, dat H.S.B. ook de keuken van onze tweede zaak heeft gedaan. H.S.B. HAAFTEN staat voor mij voor een betrouwbaar bedrijf dat zijn afspraken nakomt.”

www.restariaussen.nl