't Braadspit Veghel

’t Braadspit in Veghel is al sinds 1971 een begrip in Veghel en omstreken. Het cafetaria staat vooral bekend om zijn specialiteit: heerlijke gegrilde kip. Vers bereid volgens ambachtelijk recept door mensen met een passie voor lekker eten. De samenwerking met H.S.B. HAAFTEN gaat ver terug. Tegenwoordig levert H.S.B. HAAFTEN alle apparatuur, verpakkingen (met logo van ’t Braadspit), tafelaankleding, koffie, sauzen, vetten en frisdrank aan ’t Braadspit.

Persoonlijke bestellijst op volgorde van mijn eigen magazijn
Fred van Vliet, manager van ’t Braadspit:
"De speerpunten van ’t Braadspit zijn de kwaliteit van het eten en de snelheid waarmee we dat kunnen leveren. Dat verwacht ik ook van de groothandel met wie we samenwerken. H.S.B. HAAFTEN is heel duidelijk en open in wat ze wel en niet kunnen leveren. Is iets bijvoorbeeld niet op voorraad, dan zijn ze hier eerlijk over en komen ze direct met een oplossing. Fijn is ook dat de lijntjes kort zijn. Bij de meeste groothandels spreek ik nooit iemand, bij H.S.B. HAAFTEN heb ik rechtstreeks contact.

Ik bestel overigens alles via internet met de online module. Hierin heb ik een persoonlijke bestellijst, met de producten die ik nodig heb in de volgorde van mijn magazijn. Zo hoef ik nooit te zoeken in de lijst en grijp ik vrijwel nooit mis in mijn voorraad. Niets zo vervelend als ‘nee’ te moeten zeggen tegen een klant. Daarom hecht ik veel waarde aan een leverancier als H.S.B. HAAFTEN die zijn afspraken nakomt en netjes levert. Zo kunnen wij iedere dag gas geven in onze zaak!"

www.braadspitveghel.nl