Visscher Autogroep

Visscher Autogroep is dealer van Peugeot, Citroën, Hyundai en Fiat en heeft vestigingen in Culemborg, Gorinchem en Tiel. De Autogroep heeft daarnaast een Bosch Car Service formule in Leerdam en een autoschadebedrijf in Buurmalsen. De rijke historie van dit familiebedrijf start in 1951. Wie de showroom in Culemborg bezoekt, ziet er naast de nieuwste modellen, occasions en oldtimers, ook de geschiedenis van het bedrijf. Een fotowand laat de ontwikkeling van het bedrijf, de auto’s én de klanten zien. Van plaatjes van bruidsparen die een Visscherauto als trouwauto gebruiken tot bijzondere rekeningen uit 1955, hier krijg je een echte trip down memory lane. Ook bijzonder zijn de vele vitrinekasten in de showroom, vol schaalmodellen van Peugeot en Citroën. Geschat wordt dat het er meer dan 3000 zijn. 

De koffie en de koffiemachines bij de Visscher Autogroep neemt het bedrijf al sinds 20 jaar af bij H.S.B. HAAFTEN. Ook levert H.S.B. de koffiedisposables en een reeks schoonmaakproducten.

Wij werken al ruim 20 jaar samen met H.S.B.

 

Henk Visscher, directeur-eigenaar van de Visscher Autogroep:
“Mijn vader Aart zei altijd: ‘Je moet mensen goede koffie serveren in de zaak. Je moet klanten geen slootwater geven.’ De Perfecto Caffé van H.S.B. HAAFTEN durf je mensen zeker te serveren. In een kopje natuurlijk. Wij gebruiken de Fairtrade bonen van Perfecto Caffé. Culemborg is een Fairtrade gemeente en daar dragen wij zo ook aan bij. We werken al ruim 20 jaar samen met H.S.B. HAAFTEN. In ons bedrijf in Culemborg staan vier koffiemachines: twee in de showroom, één in de werkplaats en één in de autowasstraat. Als er iets kapot is, zorgt H.S.B. snel voor reparatie of vervanging. Dat kan ik prima aan Willem overlaten. Ik weet: dat komt goed. Ik vertrouw er ook volledig op dat hij een goede prijs-prestatieverhouding biedt met de koffiemachines. Willem is net zo’n fanatieke verkoper als ik. Het gaat hem om de omzet in koffie, dus hij wil ook graag dat we lekkere koffie drinken. H.S.B. HAAFTEN is een prima bedrijf om mee samen te werken.”

www.visscher.nl