Specialist in koffie

Koffie voor horeca & bedrijven

H.S.B. HAAFTEN heeft zijn eigen koffieconcept: Perfecto Caffé. Hiermee voorzien wij vele bedrijven van koffiemachines, koffie-ingrediënten en koffiegerelateerde producten zoals servies en disposables. Onze servicemonteurs kennen onze koffiemachines als geen ander en staan binnen no-time bij u op de stoep om een machine te leveren of onderhoud uit te voeren.

Hoe wij werken?
Cornelis Vermeulen, werkzaam bij Only for Men in Nieuwegein, deelt zijn ervaringen met Perfecto Caffé.

Bekijk alle koffie-apparatuur   Bekijk alle koffie-ingrediënten

 

VOORDELEN PERFECTO CAFFÉ

Klant worden 

 

 

PERFECTO CAFFÉ, EEN SMAAKVOL VISITEKAARTJE

Perfecto Caffé biedt een compleet koffieconcept. We bieden niet alleen heerlijke koffiemelanges, maar ook alles wat bij een goede kop koffie hoort: mooi servies, disposables, suiker, melk et cetera. Alles in de stijlvolle Perfecto Caffé stijl.

Binnen ons concept richten wij bovendien complete koffiecorners in en verzorgen wij Perfecto-koffiekaarten. De Verdraagzaamheid in Zaltbommel heeft zo’n sfeervolle koffiehoek met mooie koffiekaart.

Perfecto Caffé is breed inzetbaar. Van machines die een aantal koppen koffie per dag zetten tot apparatuur waarmee je in korte tijd 100 man kunt bedienen. Maak een afspraak met een van onze vertegenwoordigers voor meer informatie.

Afspraak maken

Referenties