Ugolini slush machines

Ugolini slush machines zijn multifunctioneel inzetbaar. Of het nu gaat om het serveren van heerlijke frisse slush dranken, gekoelde cocktails, ijskoffie, milkshakes of vers gedraaid ijs. Middels de juiste Ugolini machine beschikt u over vele mogelijkheden om uw klanten van iets voortreffelijks te voorzien. De relatief kleine investering voor de machine is door de grote marges op de producten snel terug te verdienen. In combinatie met de juiste producten bent u met een Ugolini in staat om dag in dag uit probleemloos een kwaliteitsproduct aan uw klanten te serveren.

Bekijk alle Ugolini slush machines   Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ugolini MT2
Ugolini Micro

 

 

 

 

 

Micro serie
De meest compacte serie slushmachines voorzien van onbreekbare 3 liter transparante containers en toch net zo professioneel en betrouwbaar als de grotere series. Stijlvol en ruimtebesparend - met de slush machines van de Micro serie kunt u kleine aantallen bereiden en verspilling vermijden. De minimale grootte, hoge kwaliteit en intuïtieve elektronische bediening maken het een betrouwbaar product. Tevens zijn de machines zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. Beschikbaar in het zwart en wit. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mini serie
De Ugolini Mini is een ideale machine voor het maken van koude dranken zoals slush en ijskoffie. Zeer stijvol en ruimtebesparend. Tevens gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. De slush machines uit de Mini serie hebben een stevige, schokbestendige kom van polycarbonaat met een inhoud van 6 liter. Beschikbaar in zwarte en RVS uitvoeringen.

 

Ugolini Mini
Ugolini MT2

 

 

 

 

 

 

MT serie
Innovatieve, veelzijdige en compacte serie slush machines voorzien van onbreekbare schokbestendige 10 liter transparante containers van polycarbonaat. Zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk in onderhoud. Tevens kan de productdikte worden aangepast. Beschikbaar in een zwarte of RVS uitvoering.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Giant serie
De slush machines van de Giant serie zijn multifunctioneel en speciaal ontworpen om grote hoeveelheden drank in korte tijd te serveren. De machines zijn voorzien van onbreekbare schokbestendige 15 liter transparante containers gemaakt van polycarbonaat en hebben 2 aparte koelsystemen. De Ugolini Giant slush machines zijn uitermate geschikt voor omgevingen met hoge verkoopvolumes. Tevens vallen de slush machines goed op dankzij de goede zichtbaarheid van het product en de grote verlichte deksels. Beschikbaar in een zwarte of RVS uitvoering.

 

Ugolini Giant
Ugolini NG Easy

 

 

 

  

 

 

NG Easy serie
De nieuwste lijn van Ugolini: de NG Easy serie. Deze slush machines zijn erg eenvoudig in gebruik, hebben een hoge betrouwbaarheid en een slim en uniek ontwerp. De machines zijn zeer compact en verkrijgbaar met containers van 6 of 10 liter. Het innovatieve 'Recover Energy' bespaart energie. Beschikbaar in zwarte en witte uitvoeringen.

 

Referenties