UitgelichtBram Hoorn over Julius MeinlJulius Meinl biedt een assortiment koffie en thee aan binnen het premium assortiment. We vroegen Bram Hoorn, voormalig...Lees meer
Vakantiepersoneel in de horeca efficiënt inwerken? Bekijk hier de tips!Deze maand beginnen de examens weer. Een spannende periode waarin leerlingen hopelijk de middelbare school periode...Lees meer
Laat je ijsmachine aanstaan in de winter voor meer omzetVeel ondernemers laten hun ijsmachine uitstaan in de winter, maar is dit wel de beste keuze? Als je het aan mij vraagt,...Lees meer
AdviesDe rol van social media bij het promoten van je ijssalonAls eigenaar van een ijssalon is het belangrijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Ook wil je de aandacht...Lees meer
AdviesSoftijs of schepijs? Tel uit je winstDe meest populaire varianten op het gebied van ijs zijn softijs en schepijs. Hoewel schepijs een favoriet is, onder...Lees meer
AdviesVoorbereiden op het ijsseizoenOp 1 maart is officieel het ijsseizoen weer gestart. Hoe zorg je ervoor dat je helemaal klaar bent voor het ijsseizoen?...Lees meer
AdviesKoningsdag, het moment om uit te pakken met ijs!Koningsdag is één van de meest feestelijke dagen in Nederland waarbij het hele land rood-wit-blauw én oranje kleurt. In...Lees meer
AdviesOntdek de duurzame oplossing; toiletpapier van miscanthus!Toiletpapier is iets waar we dagelijks gebruik van maken, maar staan we er wel eens bij stil waar het vandaan komt? Wat...Lees meer
AdviesSUP-toeslag & Afvalbeheerbijdrage VerpakkingenDe Europese Commissie heeft een richtlijn opgesteld om de hoeveelheid kunststof afval in oceanen en zeeën terug te...Lees meer
AdviesHandhygiëne in foodservice: zorgen voor voedselveiligheidOp 5 mei is het de Internationale Dag van de Handhygiëne. In elk bedrijf, maar zeker in de foodservice, is het...Lees meer