UitgelichtRendementBijverkoop in je ijssalon: bubble tea, wafels en freakshakesVeel ijssalons verkopen al lang niet meer alleen ijs. IJssalon Zinin in Eindhoven begon zo’n tien jaar geleden met hun...Lees meer
RendementTips voor meer rendement met slush(machine)Heb je een cafetaria, snackbar of restaurant en wil je het rendement verhogen? We hebben je eerder al verteld over...Lees meer
Boost je horecazaak online: tips voor meer online bezoekersIn de veelzijdige wereld van de horeca is het creëren van online zichtbaarheid een cruciaal ingrediënt voor de groei...Lees meer
Slush cocktails: drie receptenHeb jij al verfrissende slush cocktails op jouw kaart staan? Deze ijskoude variaties op populaire dranken zorgen voor...Lees meer
Alternatieven voor plastic verpakkingen FAQVerpakkingen die plastic bevatten mag je vanaf 1 juli niet meer gratis meegeven. Dit betekent dat ondernemers hierop...Lees meer
Lichte groei voor horeca in 2023Met een stijging van ruim 50 procent is de horecasector in 2022 qua omzet hersteld van de coronaperiode. Ook nu maakt...Lees meer
De leukste terrassen van NederlandMet het mooie weer in aantocht is het tijd om te genieten van de zon en gezelligheid op een terras. Maar wat is het...Lees meer
Inductie voor pannenkoekenrestaurantsWe spraken met bedrijfsleider Richard Bruin van restaurant De Ossenstal. Zij werken met inductie: best een uitdaging...Lees meer
Horeca tips voor vaderdagHet is bijna Vaderdag! De perfecte dag om jouw horecazaak in het teken van (aankomende) vaders te zetten. Wij geven...Lees meer
Employer branding; verbeter jouw imago als werkgeverIn de horeca draait alles om gastvrijheid, service en kwaliteit. Maar hoe zorg je ervoor dat je de beste medewerkers...Lees meer