Snackbakjes van kraftpapier

{rs_bericht.titel}
dinsdag 27 november 2018 - Onze kraft verpakkingen worden gemaakt van FSC® gecertificeerd kraft papier afkomstig uit verantwoord bosbeheer. De Forest Stewardship Council (FSC®) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.

Snackbakjes van suikerriet

{rs_bericht.titel}
dinsdag 27 november 2018 - Suikerriet wegwerpservies wordt gemaakt van de snel groeiende suikerriet plant. Bij de productie van suiker blijven de stengels over als restproduct. Deze stengels zouden zijn afgebrand maar dienen nu als biobased grondstof voor de productie van ons suikerriet wegwerpservies.

Duurzame rietjes van PLA

{rs_bericht.titel}
dinsdag 27 november 2018 - Onze biologisch afbreekbare rietjes zijn gemaakt van PLA (maïszetmeel) verkregen uit maïs. Dit snel groeiende gewas dient als hernieuwbare grondstof voor de productie van onze rietjes.

Stevige drinkrietjes van kraftpapier

{rs_bericht.titel}
donderdag 18 oktober 2018 - De rietjes van waterproof kraftpapier zijn een perfect alternatief voor plastic drinkrietjes. Hiermee speelt u in op de huidige behoefte aan bewust, natuurlijk en eenvoudig, en benadrukken ze de waarde van natuurlijk genieten, proeven en beleven.

Nieuwe snacklijn: Natuurlijk!

{rs_bericht.titel}
vrijdag 21 september 2018 - Een stijlvol en compleet fastfood concept van duurzaam karton en ongebleekt / recyclebaar papier (met FSC-keurmerk). Het dikke vetwerende karton alsmede het Ersatz papier zorgen samen met de stijlvolle bedrukking voor een optimale snackbeleving. De Natuurlijk snacklijn is overigens 100% composteerbaar.

Ecodet Easy Doseersystemen

{rs_bericht.titel}
woensdag 1 november 2017 - Ecodos Easy is ‘s werelds eerste intelligente en energieneutrale dispenser voor reinigingsmiddelen. De toepassing van slimme technologie leidt tot extra efficiënt gebruik van onze ecologische reinigingsmiddelen voor gebouwen, keukens en Ecodet Textielwasmiddelen.

De Perfecto OptiBean Touch

{rs_bericht.titel}
dinsdag 15 augustus 2017 - Een perfecte kop koffie begint bij een perfecte machine. Daarom introduceert Animo met trots de nieuwe en verbeterde OptiBean Touch. De OptiBean met touchscreen heeft een intuïtieve user interface en een onderscheidend design. Een machine met smaak. Eenvoudig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk.

100% FAIR: Composteerbaar

{rs_bericht.titel}
dinsdag 15 augustus 2017 - De fastservice vraagt steeds meer om innovatieve- en milieuvriendelijke snackverpakkingen. Een logische ontwikkeling, omdat de verpakking steeds meer deel uitmaakt van de identiteit van de foodprofessional. H.S.B. HAAFTEN speelt in op deze trend met 100% FAIR: een innovatieve duurzame snack verpakkingslijn.
1